برنج را خوب بشوئيد ، آن قدر که آب روي آن کاملا زلال باشدو با مقدار لازم آب خيس کنيد .زغفران را سائيده با مقداري آب جوش در ظرفي ريخته ودر ظرف را بگذاريد تا زغفران بيندازد. برنج را با 8تا 10 برابر آب در قابلمه اي بزرگ تر از گنجايش آن با يک پر نمک بار بگذاريد تا کاملا ً .وقتي برنج کاملا پخته شد و لعاب انداخت شکر را ( که خوب تميز کرده

 در وبلاگ هنر آشپزی ما  را دنبال کنید.

راز و رمزهاي شله زرد  

 

 
خوشمزه ترین مزه ها کاملا ,برنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت گویا کتاب آشپزی تولید محتوا و ایمیل مارکتینگ دوراهی سد موزئیک خبر های جدید دنیای از خوشمزه ها خرید اینترنتی بهترین سایت Safar